VINDICTIV – „Cage Of Infinity“

25.00 лв.

Лейбъл:

Tracklist:
1. The Chosen
2. Cage of Infinity
3. Down In a Black Hole
4. Choices / Astronaut
5. Human Emergency
6. Resistance
7. Orphans
8. Son Of Fate
9. Screaming For Answers

Всеки брилянтен музикант чувства нуждата за развитие, за прогрес и търсене на нови предизвикателства за своя талант. Това прави и шведския китарист Стефан Линдхолм. Като основател и гръбнак на Vindictiv, той е в основата на някои от най-изящните образци на съвременния неокласически метъл.
„Cage of Infinity“ , отбелязва промяна от прогресив насочеността на предишните им два албума – „Vindictiv“ (2008) и „Ground Zero“ (2009). Този път Vindictiv се изкушават да се съсредоточат не върху сложността, а върху непосредствеността. „Вече не съм този човек, който бях преди” споделя Стефан „моят подход вече е по-семпъл и по-директен. “Cage of Infinity” е по-метъл ориентиран от предишните, вероятно по в стила на Judas Priest, но нека слушателите да решат!”

Китарите на Стефан са забележителни както винаги, ядрото на бандата е непокътнато и включва талантливите Понтус Ларсон – клавишни и Нале Палсон – бас (Therion, Treat, Zan Clan, Last Autumn’s Dream). В групата има две нови лица, барабаниста Хенрик Хедман и вокалиста Марко Сандорн, който се осмелява да поеме факлата от легендарния пътешественик Горан Едман (Yngwie Malmsteen, Glory, Kharma, Xsavior). Марко е бившия италиански певец на пауър-метъл сензациите Eden’s Curse. Неговите изпълнения са мощни и зрелищни, сравними с тези на големия Йорн Ланде. Те бележат началото на нова ера за Vindictiv.

line-up:
Marco Sandron: Vocals
Stefan Lindholm: Guitars
Pontus Larsson: Keys
Nalley Pahlsson: Bass
Henrik Hedman: Drums