TRICK OR TREAT – „Rabbit’s Hill Pt.2“

25.00 лв.

Лейбъл:

Tracklist:
1. Inle’ (The Black Rabbit Of Death)
2. Together Again
3. Cloudrider
4. Efrafa
5. Never Say Goodbye
6. The Great Escape
7. They Must Die
8. Beware The Train
9. United
10. The Showdown
11. Last Breath

Trick Or Treat са интересна и забавна група. Както са абсолютно стегната пауър метъл банда, същевременно обичат да се забавляват с публиката и може би това е причината всички да ги обичат.
Формирани през 2002-ра като трибют група на Helloween, скоро те стават много популярни в Модена и околностите в Италия. Първият им албум “Evil Needs Candy Too” излиза през 2006 г. и е приет възторжено. Следващите 2 години те прекерват в турнета с над 100 концерта в Европа и Щатите.
Междувременно продължават да творят нови песни и вторият им албум, озаглавен “Tin Soldiers”, излиза през 2009 г. В две от песните им гостува самия Michael Kiske от Helloween, както и Michele Luppi (Whitesnake, Secret Sphere) в друга.
2012- та е много важна за Trick Or Treat. Първо защото певецът Alessandro Conti е избран от Rhapsody да запише соло вокалите за диска им “Ascending to Infinity”. И освен това те издават първата част на концептуалния си проект “Rabbits’ Hill pt.1,” основан на романа на Richard Adams’, “Watership Down”.
Втората част на проекта вече е факт както и договорът им с Frontiers Music Srl. за няколко бъдещи албума. Звукозаписната сесия за него е продължила доста време и работата с продуцента Simone Mularoni от DGM е прецизирана до най- малките детайли. Включени са много оркестрации и епични хорове, характерни за пауър-метъл звученето, музикалната атмосфера варира от акустични и мелодични части до по-мрачни и хеви метъл такива. В новият праект гостуват световни звезди като Тони Како от Sonata Arctica, Сара Скуадрани от Ayreon и в ролята на злия генерал Уаундуорт, Тим „Рийпър” Оуънс (екс-Judas Priest – екс-Malmsteen).

TRICK OR TREAT
Alessandro Conti – Voice
Guido Benedetti – Guitars
Luca Venturelli – Guitars
Leone Villani Conti – Bass
Luca Setti – Drums