THE MURDER OF MY SWEET – “Beth Out Of Hell”

25.00 лв.

Лейбъл:

The Murder of My Sweet  са метъл банда от Швеция, основана през 2007 г. от барабаниста и продуцент Данел Флорес и певицата Ангелика Рилин. Музиката им е вдъхновена от групи като Queen, E.L.O и Genesis, представена в модерен стил и с по-тежко звучене.

През 2009 г. излиза дебютният им диск  “Divanity”, който получава неочаквано добри отзиви от медиите. Повечето от хвалебствията са за впечатляващите оркестрации и  възвисените вокали на Ангелика.

През 2010 и 2011-та групата прави турнета в Швеция, Франция и Германия, участва и на фестивалите – Sweden Rock, Rock Weekend, Baltic Festival, Raismes Fest и Wacken Open Air. Вторият им албум, “Bye, Bye Lullaby”излиза през 2012 г. В него се присъединяват и музикантите Кристофер Ветер – китари и Теди Уестлунд – бас.

Новият албум на The Murder of My Sweet обещава да е по-тежък и по-здрав от предишните два и според Флорес представя една апокалиптична любовна история между доброто и злото, между светлината и мрака. Той спокойно може да се отнесе в категорията концептуални албуми. Продължителността му е около 73 минути и включва 13 отделни части. Основната идея на продуцента е била той да звучи като филм или мюзикъл. Превъзходни симфонични елементи, хорове и гласове между песните, мощни китарни рифове и впечатляващи вокали от Ангелика и Даниел, които са в ролите на Дъщерята на Луцифър и Архангел Михаил в цялата история.

THE MURDER OF MY SWEET
Angelica Rylin: lead and background vocals
Daniel Flores: drums, keyboards, vocals
Christopher Vetter: guitars
Patrik Janson: bass guitar