ТЕДИ ГЕОРГИЕВ – “Парти”

↓ 60%

4.00 лв.

Стил:

Лейбъл:

Съдържание:
1. Интро
2. Ти направо ме разби
3. Невъзможна мечта
4. Сам
5. Аз мога
6. Обич моя
7. Парти
8. Само с теб
9. Не си играй с мен
10. Обичам те
11. Нима не знаеш ти

Увлечението на Теди Георгиев по музиката започва от ранна детска възраст – пее много активно, като изпълнява кавъри на популярни италиански и български шлагери, свири на акордеон и тромпет във Филхармония „Пионер“. През 80-те обикаля цяла Европа с турнетата на оркестъра на Профсъюзите, като свири на класическа китара. Учи музика при най-добрите музикални педагози у нас – Цветана Възвъзова, Ирина Чмихова, Маестро Атанасов, Лили Ненкова. Участва в групата ГАЛАКС, заедно с Оги („Фактор“, „Елит“) на барабаните, Сашо („Сигнал“) на китарата и Вили Джуров на баса.
Връзката на изключително талантливия творец с компанията Рива Саунд датира още от далечната 1991г., когато Теди реализира своя първи сингъл „Молитва за Човечност“, продуциран от Рива Саунд и издаден на винил от Балкантон. Записите са осъществени в БНР. Началото е сложено и следва дългосвирещ албум със заглавие „Обичам те“. През 1992г. този албум излиза отново на винил, като се явява последния, издаден в този формат на винилен носител у нас. Автори на песните в този проект са едни от най-популярните имена в шоу-бизнеса – Александър Савелиев, Борис Чакъров, Кристиан Бояджиев, Стоян Захариев. Шест от композициите достигат до No.1 в класациите на БНР, като композицията „Любов от пръв поглед“ води чарта на Сергей Джоканов в продължение на 6 месеца. Следват множество предложения за участия и през следващите години Теди Георгиев непрекъснато обикаля страната и пее, достигайки до рекордните 420 концертни участия за една година !!!
Вторият албум на Теди излиза през 1997г и носи заглавието „Пейте с Теди“. Той съдържа детски композиции и техните инструментални версии. Продуцент е фондация „Райна Кабаиванска“, като лично оперната прима се ангажира с проекта.
Албумът „ПАРТИ“ се появява през 2001 в каталога на Рива Саунд. Пилотният сингъл от албума – „Ти направо ме разби“, е нов прочит на първия успешен сингъл „Любов от пръв поглед“, като аранжиметът и текстовете са основно променени.