STATE OF SALAZAR – “All The Way”

25.00 лв.

Лейбъл:

Tracklist:
1. I Believe In You
2. Field of Dreams
3. All the Way
4. Love of My Life
5. Eat Your Heart Out
6. Time to Say Goodbye
7. Marie
8. Let Me Love
9. Catastrophe
10. Always
11. Adrian
12. End of Time.

Шведският квинтет State of Salazar издава дебютния си мини албум ”Lost my Way” през лятото на 2012 и за кратко време получават много позитивни отзиви от целия свят.

Това е група, която ще израстне много, “… State Of Salazar ще бъдат едни от големите в жанра.” “…това EP е изключително произведение на изкуството…”, “Изпълненията и продукцията са превъзходни …” и т.н. Повлияни в своето развитие от групи като Toto, Queen, Journey и Survivor музикантите наистина имат много да доказват.

State of Salazar е формирана през 2010 от студенти в Академията по музика в Малмьо, които искат да правят рок музика за големи сцени. Това е група от добри единомислещи приятели и големи музиканти. Всеки от тях често е ангажиран в разни проекти и събития от различен характер като например китариста Йохан Туресон свири в прогресив поп бандата The Million, а барабаниста Кристиан Брун свири ска със Scaramanga. Това, което ги обединява в крайна сметка е страстта им към Уест Коуст и АОР звученето.

Музиката и текстовете на дебютния албум на State of SalazarAll the Way” са дело на вокалиста Маркус Нигрен. Той включва 12 песни, всяка, от които е потенциален хит, мелодични, със запомнящи се рефрени и брилянтно арарнжирани и записани. Макар и на моменти да напомнят на банди като Стикс и Тото, те не са ретро група, песните, които правят са ориентирани към настоящето и бъдещето, а не към миналото. Със сигурност All the Way” ще е един от най-добрите дбютни албума на годината!

STATE OF SALAZAR

Marcus Nygren – Vocals
Johan Thuresson – Guitar
Stefan Mårtenson – Keyboard
Johannes Hansson – Bass
Kristian Brun – Drums