SOLEIL MOON – “On The Way To Everything”

↓ 28%

18.00 лв.

Лейбъл:

Tracklist:
1. History Repeats Its Pages
2. Love The Way You Love
3. On The Way to Everything
4. Blackbird
5. Goodnight Irene
6. Freedom
7. Burn
8. Down
9. Colorado
10. Move On
11. Here I Am
Bonus Tracks:
12. Ohio
13. Calling On The World
14. I’d Die For You (Incl. Orchestral Introduction)

SOLEIL MOON е дует, формиран от настоящият вокалист на Michael Thompson Band, Лари Кинг и пианиста Джон Бласучи.
Лари е много талантлив певец, композитор, продуцент и музикант, който е в бранша от 12 годишна възраст! През 1997 г. той основава ‘The Larry King Orchestra’ като лично подбира 11 –те топ музиканти и певци. Те участват и в първите записи на музиката на Soleil Moon, оригинален негов проект, който той реализира заедно с John Blasucci, понастоящем пианист в гупата на Dennis DeYoung (ex STYX). Бласучи е работил с внушителен брой артисти като Richard Marx, Michael Bolton, Celine Dion, Josh Groban и ‘N Sync. В Soleil Moon, Джон е имал възможност да записва с London Symphony Orchestra и да продуцира някои от най-известните студийни музиканти на планетата като Michael Thompson, Ricky Peterson, Lenny Castro и Kenny Aronoff. Soleil Moon дебютират през 1999 с албума “Worlds Apart”. Той добива широка популярност в радио станциите, излъчващи мелодичен рок с песните „Willingly“, „Never Say Goodbye“ и заглавната песен, които влизат и в Топ 10 на националните класации.

Новият албум “On the Way to Everything” включва музиканти Michael Thompson и Chris Siebold – китари, Dave Hiltebrandt и Leland Sklar – бас както и Khari Parker – ударни. Специален гост в проекта е и легендарния барабанист Вини Колаюта.
Дискът включва 11 нови парчета, предимно с баладично и акустично звучене, превъзходно изпълнени и продуцирани от Лари Кинг както и 3 много доби песни от дебютния албум на групата, който никога не е издаван извън Щатите.

SOLEIL MOON

Vocals – Larry King
Keyboards – John Blasucci
Guitars – Michael Thompson, Gerey Johnson, Chris Siebold, Craig Bauer
Drums – Khari Parker, Vinnie Colaiuta, Tom Hipskind
Bass – Richard Patterson, Leland Sklar, Dave Hiltebrand, Steven Rodby