(0) Количка
  • Нямате избрани продукти в количката.

Nat King Cole ‎– „Ballads Of The Day“

RivaSound » Nat King Cole ‎– „Ballads Of The Day“


Nat King Cole ‎– „Ballads Of The Day“



Описание на продукта:

A1 A Blossom Fell
A2 Unbelievable
A3 Blue Gardenia
A4 Angel Eyes
A5 It Happens To Be Me
A6 Smile
B1 Darling, Je Vous Aime Beaucoup
B2 Alone Too Long
B3 My One Sin (In Life)
B4 Return To Paradise
B5 If Love Is Good To Me
B6 The Sand And The Sea
180 gram

For customers outside Bulgaria, please contact us by e-mail or phone for details.