(0) Количка
  • Нямате избрани продукти в количката.

Patti LaBelle ‎– „Be Yourself“

RivaSound » Patti LaBelle ‎– „Be Yourself“


Patti LaBelle ‎– „Be Yourself“


Описание на продукта:

A1 If You Asked Me To 3:58
A2 I Can’t Complain 5:08
A3 Be Yourself 5:40
A4 Yo Mister 5:38
A5 I Got It Like That 5:38
B1 Love 89 5:06
B2 Still In Love 4:36
B3 I’m Scared Of You 4:46
B4 Can’t Bring Me Down 4:13
B5 Need A Little Faith 4:00
B6 I Can Fly 5:22

Gerald ALbright
Desiree Coleman
Full Force, Lisa Lisa and Cheryl Pepsi Riley
Narada Michael Walden
Kenny G
Julia Waters and Maxine Waters
George Duke

For customers outside Bulgaria, please contact us by e-mail or phone for details.