(0) Количка
  • Нямате избрани продукти в количката.

ESCAPE THE FATE – „Chemical Warfare“

RivaSound » ESCAPE THE FATE – „Chemical Warfare“


ESCAPE THE FATE – „Chemical Warfare“


Категория: .

Описание на продукта:

Track listing:

1 Lightning Strike
2 Invincible feat. Lindsey Stirling
3 Unbreakable
4 Chemical Warfare
5 Erase You
6 Not My Problem feat. Travis Barker
7 Burn the Bridges
8 Demons
9 Hand Grenade
10 Ashes (Broken World)
11 My Gravity
12 Walk On

Robert Ortiz
Craig Mabbitt
Thomas „TJ“ Bell
Kevin „Thrasher“ Gruft

For customers outside Bulgaria, please contact us by e-mail or phone for details.