BulgarianEnglish

РОСИ КИРИЛОВА - "Бог да е с теб - Златни хитове"

14.00 лв.

Стил:

Лейбъл:

Съдържание:

CD 1:                                                                   CD 2:
1. Бог да е с теб                                               1. Искам да танцувам
2. Безплатно кино                                          2. Любов за винаги
3. Боса по асфалта                                         3. Мики Маус
4. Бялата река                                                 4. Мойта кукла Барби
5. Време за нежност                                     5. Моя страна
6. Всяка грешка има прошка                     6. Най-добрата дума
7. Всичко е песен                                           7. На сърце ми лежи
8. В сърцето ми няма друг                         8. Не заключвай в рамка любовта
9. Да бях вълшебница                                 9. Обща верига
10. Денонощие                                              10. По въздуха ти пиша
11. Доброта                                                     11. Песен за изгубеното куче
12. Живей за мига                                        12. Приятелите винаги остават
13. За теб живея                                           13. Кажи ми добър ден
14. Звезден океан                                         14. Роди ме мамо с късмет
15. Игра на чувства                                      15. Слънце мое
16. Има шанс няма шанс                            16. Стоян и конче
17. И нека любовта ни е грях                   17. Тишина
18. Истинско лято                                         18. Учителко, целувам ти ръка
19. Коледа без теб                                        19. Хората се срещат
20. Месечинко, чакай                                  20. Щастие мое
21. Усмихни се за мен

 

Името на Роси Кирилова без съмнение е познато на абсолютно всеки, който поне малко се е интересувал от българска поп-музика през последните 20 години. От времето когато тя изпълни своя версия на големия български хит „Тишина“ до днес, тя успя да се превърне в легенда, а албумите й да станат любими на стотици хиляди почитатели. Не са много изпълнителите с толкова богата дискография, толкова много награди и такава успешна концертна дейност. Изключителната непосредственост на изпълнението й, неподправената искреност, с която поднася своето изкуство нямат аналог.
Концертира освен в България и в Чехия, Русия, САЩ, Финландия, Швеция, Румъния. Истински рекорд е издаването на 20 нейни албума за 25 години – ненадминато постижение в историята на българския поп.
От 1992 г. до 2007 г., Музикален център „Рива Саунд“ неизменно издава албумите на Роси Кирилова.
Тя е обявена за „Артист на годината“, сред изпълнителите, записващи за фирмата, а нейния диск „Живей за мига“ (RS-124) е „Албум на 1992″.
През 2007 година Роси Кирилова отбеляза своя 25-годишен юбилей на сцената.
Днес, тя е по-популярна от всякога. Недокосната сякаш от вълните на времето, Роси Кирилова е наистина една от гранд.дамите на българската поп-музика, която и до днес, за разлика от много други свои колеги, продължава да пее пред препълнени зали, пред публика, която знае наизуст песните й, съставена е от хора на всякаква възраст, които с нетърпение очакват новите й албуми.

Дискография от Рива Саунд:

1993 – Живей за мига – MC, CD
1994 – Мики Маус – MC
1995 – Без маска и грим – MC, VHC
1995 – Моята кукла Барби – MC
1996 – Вълшебница – MC
1997 – Учителко, целувам ти ръка – MC
1998 – Бог да е с теб – 2MC, 2CD, VHC
2000 – Банани с пижами – MC
2002 – Роси и приятели – MC, CD
2006 – Сърцето знае защо… – CD
2007 – Бог да е с теб – 2CD (ново издание)