NIGHT RANGER – “Somewhere In California”

25.00 лв.

Лейбъл:

Tracklist:
1. Growin’ Up In California
2. Lay It On Me
3. Bye Bye Baby (Not Tonight)
4. Follow Your Heart
5. Time Of Our Lives
6. No Time To Lose Ya
7. Live For Today
8. It’s Not Over
9. End Of The Day
10. Rock n’ Roll Tonight
11. Say It With Love

Night Ranger отбелязват 30-годишнината от основаването си с нов 10-ти в дискографията им студиен албум. Според музикалната критика това е най-добрият им албум след златното време на “Big Life” (1985) и “Man in Motion” (1986). Музикантите отново демонстрират своя несавним талант, енергия и креативност с богати хармонии, жив ритъм и китарните дуели на Брад Гилис и новото полълнение Джоел Хокестра. Освен основателите на бандата – Джак Блейдс – бас китара и вокали, Кели Кийги – ударни и вокали и Брад Гилис, другият нов член е пианиста Ерик Ливай.
Откриващото парче “Growin’ Up in California” е първият сингъл от диска и е своеобразна автобиографична история със здрави китарни рифове и завладяваща мелодия. “Time of Our Lives” в изпълнение на Кели Кийги е една от най-добрите балади на групата и може би най-хубавата песен в албума. “No Time To Lose Ya” със силните китарни изпълнения и многопластовите вокални хармонии има потенциала да се превърне в поредния хард рок химн. За отбелязване е и финалното парче “End of the Day”, което е достоен завършек на тази отлична продукция, високо оценена от музикалната критика – 100 от 100 точки в Melodic Rock.com , 9,25 от 10 в Hardrock Haven.
SOMEWHERE IN CALIFORNIA е кулминация в творчеството на Night Ranger и предлага всичко, което феновете им могат да очакват от тях.

Night Ranger
Jack Blades – bass guitar, lead & backing vocals
Kelly Keagy – drums, backing & lead vocals
Brad Gillis – lead & rhythm guitars
Joel Hoekstra – lead & rhythm guitars
Eric Levy – keyboards