IVAN $ СТАНИ – “Нека вали”

↓ 60%

4.00 лв.

Стил:

Лейбъл:

Съдържание:
1. Нито миг без теб
2. Нека вали
3. Всичко е като преди
4. Луд съм
5. Безнадежден случай (радио версия)
6. И ти ме видя
7. Как да свикна с това
8. Какво сънуваш
9. Заради теб
10. Не ме ли чу
11. Грешка
12. Мисли за мен
13. Безнадежден случай (Албум Версия) Бонус трак

Ivan$Stani е името, зад което стоят две момчета с ясното намерение да покажат на българската и световна публика нова вълна в музиката. Те са Иван Филипов и Станислав Костадинов. Двамата притежават завидни качества на изпълнители, композитори,аранжори и студийни инженери.
 Ivan$Stani правят своя запомнящ се дебют на националния конкурс за „Eurovision 2008” (Евровизия), който слага началото на нестихващ медиен и обществен интерес към тях. Класират се между 12-те финалисти, съвсем непознати по това време, преборвайки не един и двама свои известни колеги, взели участие в същото издание на конкурса. Песента, която изпълняват е написана специално за тях от най – известните имена в Малта – Джо Джулиан Фаруджа и Пол Абела. Малтийските автори са много впечатлени от таланта на момчетата и им подаряват тази песен, вярвайки в успешния старт на бъдещата им кариера. Очакванията им бързо се оправдават – за Ivan$Stani следват редица изяви и участия в различни градове на България. На тях момчетата изпълняват преработки на най – известните и модерни към този момент западни и наши песни и печелят първите си, верни и до днес фенове. Не след дълго Ivan$Stani осъзнават, че е време за следваща сериозна крачка и сбъдването на една огромна мечта за всеки истински изпълнител – изцяло авторски репертоар. След едногодишно доброволно отшелничество, с много труд и любов, Иван И Стани осъществиха първата от големите си мечти – самостоятелен албум! „Нека вали“ е вече факт. Това, което го откроява и прави различен е идеята, с която е създаден – да бъде произведение на изкуството. Новите мелодии, текстове, аранжименти и вокални изпълнения, създадени изцяло от Ivan$Stani и добре познатата авторка на текстове – Катя Викьова, ще убедят всеки, зажаднял за хубава и нова българска авторска музика, че „Нека вали” е това, което отдавна чака!

 А именно, дванадесет нови български, авторски песни, които лесно ще запеете, текстове, които бързо ще запомните, защото това, за което говорят се е случвало и с вас, звук, какъвто не сте чували досега и изпълнение, каквото само Ivan$Stani могат!