HESS – “Living In Yesterday”

↓ 20%

20.00 лв.

Лейбъл:

Tracklist:
1. Living In Yesterday
2. Reach For You
3. It’s Over
4. Don’t Leave Me
5. What If
6. Nothing Lasts Forever
7. Falling Down
8. I Live For You
9. I Don’t Wanna Want You
10. Where To Run.

Хари Хес е вокалист, композитор и продуцент, който в продължение на повече от 17 години е фронтмен на известната и много уважавана канадска хард рок формация HAREM SCAREM.
Дискографията на групата наброява 15 студийни, 6 концертни албума и множество компилации. Музиката, която правят през годините е много разнообразна, от висококачествен рок в началото, през мелодичен хард рок и прогресив рок до пауър поп в последния си диск от 2009 г. – „Rubber” и винаги са изненадвали почитателите си с нови идеи.
“Living in Yesterday” е вторият самостоятелен албум на Хари Хес, след “Just Another Day”, издаден през 2003 г. В него той се фокусира върху модерния мелодичен рок с по-сериозно присъствие на електрическите китари. Композициите са брилянтни, в средно темпо, а вокалите са емоционални и мощни. Записите са реализирани в собственото му студио в Торонто, а песните са резултат от пътуванията по света на Хес през последните няколко години.
Гост музикантите включват бившите му колеги – Пийт Лесперанс – китара и бас, Крейтън Дуейн – ударни както и имена като Томи Денандер, Магнус Карлсон и Хауи Саймън.
Албумът включва 10 фантастични парчета, без пълнежи и залитания, просто мелодичен рок от висша класа.