ECLIPSE – “Armagedonize”

25.00 лв.

Изчерпан

Стил:

Лейбъл:

Tracklisting:
1. I Don’t Wanna Say I’m Sorry
2. Stand On Your Feet
3. The Storm
4. Blood Enemies
5. Wide Open
6. Live Like I’m Dying
7. Breakdown
8. Love Bites
9. Caught Up In The Rush
10. One Life – My Life

След невероятният успех на дебютният им албум “Are You Ready To Rock” и последвалият го “Bleed & Scream” от 2012, шведските музиканти от Eclipse се завръщат с брилянтния “Armageedonize” в който от първата до последната минута забиват толкова здрав рок, сякаш идва края на света.
Вокалистът и китарист Ерик Мартенсон заедно със соло китариста Магнус Хенриксон са продуценти и композитори на всички парчета в албума. Като творчески тандем те натрупват значителен опит с работата си по албумите на имена като W.E.T. (заедно с Jeff Scott Soto и Robert Sall от Work of Art) Toby Hitchcock, Giant, Jimi Jamison, Dalton, Adrenaline Rush и много други. Не случайно Мартенсон има репутацията на един от топ продуцентите и композитори в жанра днес.
Слушането на албумът е истинска наслада за любителите на мелодичния рок, изключително качествена продукция, брилянтни песни, провокиращи много емоция и адреналин и перфектни извънземни вокали на Ерик.
От откриващото парче I Don’t Wanna Say I’m Sorry, тотален рок хит, през епичната балада Live Like I’m Dying до финалното All Died Young неусетно минават 42-те минути и на слушателя му се иска още и още.
С “Armageddonize” Eclipse доказват, че вече не са младите надежди на мелодичния хард рок, а са голямата реалност, млади, амбициозни и изпълнени с енергия да завладеят света.

ECLIPSE
Erik Mårtensson: lead vocals, guitar
Magnus Henriksson: lead guitars
Robban Bäck: drums
Johan Berlin: keyboards