CHICAGO – “XXXVI”

↓ 28%

18.00 лв.

Стил:

Лейбъл:

Tracklist:
1. Now
2. More Will Be Revealed
3. America
4. Crazy Happy
5. Free At Last
6. Love Lives On
7. Something’s Coming, I Know
8. Watching All The Colors
9. Nice Girl
10. Naked In The Garden Of Allah
11. Another Trippy Day

Основана през 1967 г. като CHICAGO TRANSIT AUTHORITY, групата веднага постига забележителен успех и се превръща в институция за музиката в Щатите. Техният уникален саунд – здрави рок песни придружени от най-добрата брас секция е вдъхновявала поколения почитатели на музиката. Chicago имат 22 златни и 18 платинени албума, което според статистиката на Billboard, ги поставя на второ място след Beach Boys, като най- успешната американска рок група за всички времена.
Като оставим настрана многобройните и престижни награди, постижения и челни места в класациите, тази забележителна банда от талантливи музиканти продължава да твори история с нови записи и световни турнета. Новият им, 23-ти студиен албум, е записан със специална оригинална звукозаписна система, която е гъвкава, качествена и портативна и винаги пътува с групата. По този начин всеки от композиторите в групата се превръща в музикален продуцент на своите композиции.
!2-те композиции в „Now” са в характерния за формацията поп – рок стил с елемени на джаз, забележителни вокални хармонии и запомнящи се мелодии.

CHICAGO
ROBERT LAMM – keyboard, guitars, vocals
LEE LOUGHNANE – trumpet, guitar, percussion, vocals
JAMES PANKOW – trombone, percussion, keyboards, vocals
WALTER PARAZAIDER – woodwinds, backing vocals
JASON SCHEFF – bass, vocals
TRIS IMBODEN – drums, percussion
KEITH HOWLAND – guitars, vocals
LOU PARDINI – keyboards, vocals
WALFREDO REYES, Jr., – percussion