ЪПСУРТ – „Чекай малко“

10.00 лв.

Стил:

Лейбъл:

Съдържание:
1. Интро
2. Ако (feat. Ball Face)
3. Аконкагуа
4. Обичам майка ти
5. Мариана
6. Бай Хуй
7. Джон
8. Чекай малко (feat. Васил Найденов)
9. Кълчи кълки
10. КК2
11. Бири, бири
12. Отца Теодора 1
13. Светещи жилетки
14. Отца Теодора 2
15. Нон-стоп /1998/

Групата ЪПСУРТ е създадена в началото на 1996г. от Ицо Хазарта,Бат Венци, MR. Буч и Панчев.Първите си записи правят през януари 1996г. в студио Субдибула. До този момент никой от тях не е участвал в други формации. Смятат, че рап музиката е по-близка до хората, защото е стилна, опростена и дава възможност да се комбинира всичко най-добро от различни стилове.
През ноември 1997г. ЪПСУРТ печелят първо място на рап-фестивала в Разград в съревнование с 26 групи от цяла България.
Скоро след това Теди Кацарова кани ЪПСУРТ за съвместна песен.
Комбинацията се оказва сполучлива и се появяват не една, а две песни – “Winning bet” и “Здраво дръж или пусни”, която са включени в дебютния албум  на ЪПСУРТ – “Боздуган”. Албумът е записан в STUDIOMAX в периода юни 98 – януари 99г. Музиката е дело на всички момчета от групата и Васко Теслата, а текстовете са на Ицо Хазарта. Рива Саунд издава албума във формат MC. Пазарната му реализация  е повече от успешна, а групата има участия по клубове и дискотеки из цялата страна. Първият им видеоклип “Неделя сутрин” се завърта активно по  телевизионните канали
След близо осем месеца участия из цялата страна, преминали с небивал успех и съвместно турне с Д2 (Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Варна, Бургас и София) ЪПСУРТ записват нова песен. Парчето се казва “Чекай Малко” и в него по един невероятно сполучлив начин е използван припева  на хита на Стефан Димитров, изпълнен от  Васил Найденов – “Всичко ми е наред”. Видеото на парчето е заснето и монтирано от екипа на Студио “CAST”. Четири седмици песента не слиза от първото място на Българския Топ 50. Тази песен носи на групата награда на телевизия ММ в категорията най-добър рап за 2000г.
Заглавието на новия втория албум на група ЪПСУРТ е “Чекай малко”. Той е продуциран и издаден от Рива Саунд  през 2002г. Групата вече е трио, сред като Панчев заминава за САЩ.
Албумът излиза на аудиокасета и мултимедиен компактдиск. Записан е в студио “Саунд Проджект”. Гост музиканти са: Кирил Добрев – ударни, Бебо – китари, Коцето (Кая) – тромбон, Вальо Бакърджиев – флейта, Гепи (Стейн) – бас.
Албумът съдържа 14 трака (песни и скитове). Освен тях са включени  оригинална версия на супер хита от албума “Боздуган” (99) –  “Нон-стоп”, инструментална версия на “Нон стоп” и нов remix на “Неделя сутрин” (“Бира и шкембе”).
Мултимедийната част на диска включва трите клипа на групата – “Неделя сутрин”, “Чекай малко” и “Без възпитание”, снимки и информация. На четвъртата церемония по връчване на годишните музикални награди на телевизия ММ албумът “Чекай малко” получава номинация в категорията “най-добър рап албум за 2001г.”. А песента “Без възпитание” – номинация в категорията “рап песен”.