АНН-ДЖИ – „The Good Girl“

↓ 40%

Original price was: 10.00 лв..Current price is: 6.00 лв..

Стил:

Лейбъл:

Съдържание:
1. Екшън
2. Angel
3. Накарай ме
4. Богинята на танца
5. Еректус
6. Г-н Играч (feat. Н.И.Ш.Т.О!)
7. Отрова в мен
8. Може би
9. Милион стъпки ( дует с Иво NM)
10. Изгори ме
11. Клонинг

Анн-Джи е една от най-екстравагантните и провокативни изпълнителки на българската поп и денс сцена. Певица, танцьорка, автор на музика и текстове, актриса, плейбой модел, фитнес инструктор – изявите на многостранния й талант нямат край.  От излизането на дебютния й албум „The Good Girl” през 2000г. До днес Анн-Джи продължава да вълнува аудиторията със смелите си превъплъщения и многобройни творчески експерименти.
Анн-Джи започва да се занимава с класическа китара от ранна детска възраст. В продължение на 10 години е в състава на китаро – мандолинния оркестър „София“, с който обикаля Европа.
Първата й песен е „Нощта не е безкрайна“ („Джая“), издадена в албума „Девети трагичен“ на Хъшове.
Първият й самостоятелен албум “ The good girl“ излиза през 2002 и е копродукция на певицата с  Riva Sound. Съдържа 11 песни  в стил R&B, денс и хаус, по-голямата част от които са с авторски музика и текст.
Анн-Джи е писала текстове за много известни изпълнители от българската поп сцена, сред които – дует Ритон, Нели Ранглова и др.
От няколко години Анн-Джи ръководи школа за модерен балет, а също и собствен балет с който ходи по участия. Сама прави хореографията на всички свои клипове и пърформанси.