A PERFECT DAY – “A Perfect Day”

↓ 28%

18.00 лв.

Лейбъл:

Tracklist:
1. Another Perfect Day
2. Now And Forever
3. Long Road To Ruin
4. Alone And Free (Rockblind)
5. Silent Cry
6. Under The Same Sun
7. Here We Are Again
8. Waiting On The Edge
9. Warm Embrace
10. We Only Say Goodbye

Another Perfect Day са впечатляващо ново трио от Италия. Всичко започва когато Andrea Cantarelli – китарист и основател на хеви метъл бандата Labyrinth, представил новите си песни на колегата си от групата, Roberto Tiranti (вокали и бас). Звученето на песните било доста по-различно от това, което Labyrinth правят напоследък, ориентирано повече към хард рока и пауър метъла. Роберто веднага харесал идеята и започнал работа върху песните.
“Labyrinth е моята група, но сега тя не ми е достатъчна” споделя Кантарели “ A Perfect Day е това, от което се нуждая сега. Имам нужда от друга формация, в която да осъществявам моите креативни идеи. В музикално отношение това е територията на хард рока и аз се опитах да направя едно по-динамично и модерно звучене.”
От една страна мелодиите понякога са доста релаксиращи, но от друга контрастират на тежките китарни рифове. Триото се допълва от настоящия барабанист на Vision Divine, Alessandro Bissa.
Предвид качествата на продукцията и ентусиазма на музикантите това със сигурност няма да е техен еднократен страничен проект. Групата предвижда и концертно турне през пролетта на следващата година.

A PERFECT DAY

Roberto Tiranti: Vocal – Bass
Andrea Cantarelli: Guitars
Alessandro Bissa: Drums