(0) Количка
  • Нямате избрани продукти в количката.

Motörhead ‎– „Another Perfect Day“

RivaSound » Motörhead ‎– „Another Perfect Day“


Motörhead ‎– „Another Perfect Day“


Описание на продукта:

A1 I Got Mine 5:38
A2 One Track Mind 5:35
A3 Rock It 3:55
A4 Marching Off To War 4:11
A5 Tales Of Glory 2:54
B1 Back At The Funny Farm 4:12
B2 Dancing On Your Grave 4:27
B3 Shine 3:08
B4 Another Perfect Day 5:54
B5 Die You Bastard 4:22

For customers outside Bulgaria, please contact us by e-mail or phone for details.