(0) Количка
  • Нямате избрани продукти в количката.

Todd Rundgren – „Todd Rundgren & His Friends“

RivaSound » Todd Rundgren – „Todd Rundgren & His Friends“


Todd Rundgren – „Todd Rundgren & His Friends“


Категория: .

Описание на продукта:

1. Drive – Vivian Campbell
2. Hello Its Me – Edgar Winter
3. Time Heals – Dweezil Zappa
4. Love Is The Answer – Gary Hoey
5. Bang On The Drum All Day – Tony Levin
6. Tiny Demons – Steve Lukather
7. Something To Fall Back On – Jeff Skunk Baxter
8. Compassion – Bruce Kulick
9. Mated – Richie Kotzen
10. A Dream Goes On Forever – Steve Stevens
11. Emperor Of The Highway – Derek Sherinian
Personnel includes:
Todd Rundgren (vocals, keyboards);
Richie Kotzen,
Steve Lukather,
Steve Stevens,
Edgar Winter,
Vivian Campbell,
Dweezil Zappa,
Tony Levin,
Jeff „Skunk“ Baxter,
Bruce Kulick,
Derek Sherinian,
Billy Sherwood,
Bob Kulick

For customers outside Bulgaria, please contact us by e-mail or phone for details.