FacebookYouTubeEmail
(0) Количка
  • Нямате избрани продукти в количката.

РОСИ КИРИЛОВА – „Бог да е с теб – Златни хитове“

RivaSound » РОСИ КИРИЛОВА – „Бог да е с теб – Златни хитове“

Rosi Kirilova – Bog da e s teb

РОСИ КИРИЛОВА – „Бог да е с теб – Златни хитове“

14.00лв.

Категория: . Етикет: .

Описание на продукта:

CD 1
1. Бог да е с теб
2. Безплатно кино
3. Боса по асфалта
4. Бялата река
5. Време за нежност
6. Всяка грешка има прошка
7. Всичко е песен
8. В сърцето ми няма друг
9. Да бях вълшебница
10. Денонощие
11. Доброта
12. Живей за мига
13. За теб живея
14. Звезден океан
15. Игра на чувства
16. Има шанс няма шанс
17. И нека любовта ни е грях
18. Истинско лято
19. Коледа без теб
20. Месечинко, чакай

CD 2
1. Искам да танцувам
2. Любов за винаги
3. Мики Маус
4. Мойта кукла Барби
5. Моя страна
6. Най-добрата дума
7. На сърце ми лежи
8. Не заключвай в рамка любовта
9. Обща верига
10. По въздуха ти пиша
11. Песен за изгубеното куче
12. Приятелите винаги остават
13. Кажи ми добър ден
14. Роди ме мамо с късмет
15. Слънце мое
16. Стоян и конче
17. Тишина
18. Учителко, целувам ти ръка
19. Хората се срещат
20. Щастие мое
21. Усмихни се за мен

Името на Роси Кирилова без съмнение е познато на абсолютно всеки, който поне малко се е интересувал от българска поп-музика през последните 20 години. От времето когато тя изпълни своя версия на големия български хит „Тишина“ до днес, тя успя да се превърне в легенда, а албумите й да станат любими на стотици хиляди почитатели. Не са много изпълнителите с толкова богата дискография, толкова много награди и такава успешна концертна дейност. Изключителната непосредственост на изпълнението й, неподправената искреност, с която поднася своето изкуство нямат аналог.
Концертира освен в България и в Чехия, Русия, САЩ, Финландия, Швеция, Румъния. Истински рекорд е издаването на 20 нейни албума за 25 години – ненадминато постижение в историята на българския поп.
От 1992 г. до 2007 г., Музикален център „Рива Саунд“ неизменно издава албумите на Роси Кирилова.
Тя е обявена за „Артист на годината“, сред изпълнителите, записващи за фирмата, а нейния диск „Живей за мига“ (RS-124) е „Албум на 1992″.
През 2007 година Роси Кирилова отбеляза своя 25-годишен юбилей на сцената.
Днес, тя е по-популярна от всякога. Недокосната сякаш от вълните на времето, Роси Кирилова е наистина една от гранд.дамите на българската поп-музика, която и до днес, за разлика от много други свои колеги, продължава да пее пред препълнени зали, пред публика, която знае наизуст песните й, съставена е от хора на всякаква възраст, които с нетърпение очакват новите й албуми.

Дискография от Рива Саунд:

1993 – Живей за мига – MC, CD
1994 – Мики Маус – MC
1995 – Без маска и грим – MC, VHC
1995 – Моята кукла Барби – MC
1996 – Вълшебница – MC
1997 – Учителко, целувам ти ръка – MC
1998 – Бог да е с теб – 2MC, 2CD, VHC
2000 – Банани с пижами – MC
2002 – Роси и приятели – MC, CD
2006 – Сърцето знае защо… – CD
2007 – Бог да е с теб – 2CD (ново издание)

Награди:

1984 г. – с песните “Бялата река”, “Денонощие” и “Ако ми каже”, Роси печели не само признанието на специалистите от журитата на радиоконкурса “Пролет”, “ХV младежки конкурс” и ХІХ международен фестивал “Златният Орфей”, а и симпатиите на публиката.
1985 г. – “Любов завинаги” (музика Морис Аладжем, текст Георги Начев) получава първа награда в телевизионната класация “Мелодия на годината”.
1985г. – “Сбогом, клас”, която изпълнява заедно с Благовест и Светослав Аргирови (музика братя Аргирови, текст Георги Начев) печели първа награда на радиоконкурса “Пролет `85”
1988 г. – отново на радиоконкурса “Пролет”, Росица Кирилова получава първа награда с песента “Нещо невероятно”, която пее в дует с Георги Христов. Техният дует бързо спечели симпатийте на многобройните почитатели на двамата изпълнители. Двамата певци са наградени с платинена плоча от Балкантон по повод техния първи съвместен албум “Нещо невероятно”.
Росица Кирилова е обявявана многократно за Певица номер 1 в България в традиционната годишна класация на популярното предаване на БНР “Музикална стълбица”.
1993 г. – тандемът Роси Кирилова и Панайот Панайотов печели две първи награди – на жури и на публика – на Интерфест Битоля /Македония/.
2003г. – с Мими Иванова и Ваня Костова получават първата награда на фестивала „Песни за София“ с песента на Развигор Попов „София ухае на липи“.
2007г. – Роси печели заслужено и неоспорвано първото място на Фестивала за българска забавна песен „Бургас и морето“ с авторската си песен „Като Да и Не“.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “РОСИ КИРИЛОВА – „Бог да е с теб – Златни хитове“”

For customers outside Bulgaria, please contact us by e-mail or phone for details.