(0) Количка
  • Нямате избрани продукти в количката.

Randy Brecker – „34th N Lex“

RivaSound » Randy Brecker – „34th N Lex“


Randy Brecker – „34th N Lex“


Категория: . Етикети: , .

Описание на продукта:

Track Listing
1. 34th N Lex
2. Streeange
3. Shanghigh
4. All 4 Love
5. Let It Go
6. Foregone Conclusion
7. Hula Dula
8. The Fisherman
9. Give It Up
10. Tokyo Freddie
11. The Castle Rocks
Randy Brecker (trumpet);
David Sanborn (alto saxophone);
Michael Brecker (tenor saxophone);
Ronnie Cuber (baritone saxophone);
Fred Wesley (trombone);
George Whitty (keyboards);
Adam Rogers (guitar);
Chris Minh Doky (bass);
Clarence Penn (drums)

For customers outside Bulgaria, please contact us by e-mail or phone for details.