(0) Количка
  • Нямате избрани продукти в количката.

Count Basie – „Live in ’62“

RivaSound » Count Basie – „Live in ’62“


Count Basie – „Live in ’62“

30.00лв. 25.00лв.

Категории: , .

Описание на продукта:

Easin’ It;
You’re Too Beautiful;
Until I Met You (Corner Pocket);
Stella By Starlight;
Back To The Apple;
I Needs To Be Bee’d With;
I Got Rhythm;
Back Water Blues;
Alexander’s Ragtime Band;
Old Man River;
One O’Clock Jump

with Thad Jones, Snooky Young, Sonny Cohn, Al Aarons (Trumpet)
Quentin Jackson, Henry Coker, Benny Powell (Trombone)
Eric Dixon, Frank Wess, Marshal Royal,
Frank Foster, Charles Fowlkes (Sax)
Eddie Jones (Bass), Sonny Payne (Drums)
Freddie Green (Guitar), Irene Reid (Vocals)

For customers outside Bulgaria, please contact us by e-mail or phone for details.